Nieuwjaarsbijeenkomst 2017


Zoals ieder jaar hielden we ook dit jaar weer onze nieuwjaarsreceptie. Dit keer was het op 12 januari 2017. De activiteiten commissie heette iedereen, speciaal de partners die ook mee mochten, van harte welkom.
We stonden nog even stil bij het verlies van de Familie Van der Laan. Het is een groot gemis om ze na 25 jaar zo plotseling te moeten missen. Ernst maakte altijd de foto's van alle activiteiten en maakte en verzorgde de Website. Hier zijn wij hem altijd erg dankbaar voor geweest.
We openden de avond met het lezen van een gedicht van Jan Veen “Het boek van oud en nieuw” en samen zongen we lied 416 uit het liedboek “Ga met God en Hij zal met je zijn”.
Onze Voorzitster Dinie Kromkamp keek nog even terug op het afgelopen jaar. Het nieuwe jaar kwam ook ter sprake, zoals wat we al op het programma hadden staan.
En toen was er tijd voor ontspanning. Voor deze avond hadden we Anna Geerding gestrikt. Ze is lid van de Korenaer (voor wie haar niet kent) en geeft voordrachten in het dialect in prachtige klederdracht. En wat hebben we genoten, het was geweldig!
Hierna stond de pauze op het programma. Eerst maar even een drankje met een hapje voor de inwendige mens. Heel fijn dat een aantal vrijwilligers ons hielp met het verkopen van de loten, wat heel belangrijk is voor het dekken van de onkosten. Gelukkig hadden we hele mooie prijzen. Na de pauze was er dan de trekking. En zo kwam er dan een einde aan een heel gezellige avond. We wensten iedereen een goede reis naar huis en tot de volgende week.
Renske Schorn, Voorzitster activiteiten commissie

  • zie foto 's
  • Terug naar berichten